aart-jan

foto: Emmely Siebrecht

Aart-Jan van de Pol is een adviseur en coach die musici en andere kunstenaars helpt hun dromen op een succesvolle manier concreet vorm te geven. Hij werkt sinds 2005 als concertorganisator in de klassieke muziekwereld, de afgelopen 10 jaar als programmeur voor Het Koninklijk Concertgebouw en sinds begin 2018 als directeur van het Nederlands Vioolconcours. Aart-Jan heeft oog voor talent en talentontwikkeling en weet de weg in het culturele veld, zowel internationaal als nationaal.

In 2018 heeft hij met succes de driejarige opleiding Professioneel Communiceren en de opleiding Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen afgerond. Daar ontwikkelde hij zich tot professionele coach van zowel individuele als organisatorische vraagstukken.

Aart-Jan is boeddhist en een leven lang geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en meditatie. Zo volgt hij regelmatig workshops op het gebied van lichaamswerk, bewustzijn, boeddhistische levensvisies en meditatie. Aart-Jan is lid van de Amsterdamse sangha van de Tibetaans boeddhistische Shambhala traditie.